Skuld

Allting är så jävla bra nu och jag orkar faktist inte bli deppig av det här lilla men det var faktist mitt fel, jag vet att du har fölåtit mig men det var mitt fel. Om inte jag kommit och rört om i grytan skulle allt vara bra nu. Men istället mår två, nej tre personer dåligt pågrund av mig. Först och främst mår ni dåligt, för det var er jag förstörde för, sen förstör jag för mig själv igen, mår själv dåligt, men det är helt oväsentligt om bara ni kan må bra igen. Det var inte meningen att det skulle bli såhär. Allt blev bara fel och jag vill att allt ska bli som förut. Jag trodde inte det skulle gå såhär långt, jag trodde inte det betydde så mycket. Jag förstod inte hur perfekt det var förens det slogs till golvet och klövs itu. Visst, det var ditt beslut att förstöra allt, men det var jag som gav dig rådet att betänka det alternativet... Om du aldrig prata med mig, om jag aldrig gett dig dåliga råd grundade på falska sanningar... vem vet? Om det är förstört för alltid...

Jag kommer inte be om förlåtelse för jag vet att du kommer förlåta mig och om det är någonting jag inte förtjänar så är det din förlåtelse.

Förskyld

Läste någonstans att det är något virus pågång, undrar om jag åkt på en smäll... Jag har ju varit förskyld i några dagar nu. Man skulle visst akta sig för kollegor som hostar eller nyser. Jag hostar ju inte direkt, men jag är snorig och nyser hela tiden, så man kanske ska hålla sig en bit ifrån mig ifall att. Problemet blir hur jag ska göra med "kråkankvällen", jag vill ju gå, men eftersom jag är sjuk och varit trött hela veckan kanske det är bäst att låta bli...

Men JAGVILLJAGVILLJAGVILL!

Jag tror jag ska försöka komma iväg ett tag iaf, men jag kommer nog inte stanna hela natten som det egentligen är tänkt. Va fan asså... Jag missa ju förra gången också eftersom jag var hos farmor och farfar. Dumma förskyllning. Jag hatar att vara förskyld, man blir trött och seg och huvudet dunkar, och sen känner man sig snorig och äcklig... usch!

Men det är iaf helg, och även om jag tillbringar kvällen ute kan jag ju sova ut både lördag och söndag. Hoppas vila hjälper mot förskyllningar. Aja, det var väl allt för den här gången, ha en trevlig helg och håll tummarna för att jag kommer iväg ikväll!


Hemma :]

Gud va skönt det är att vara hemma igen (fastän jag fortfarande bor i Ateljen). Känns som jag varit borta hela helgen. Kom på att jag faktist inte skrivit någonting om min nya klass eller första dagarna på gymnasium...  Men jag har gjort en jättefin bok där jag skriver ner allt som händer så jag har använt den istället för bloggen. Men jag kan skriva ner lite vad som står där i:


Carro här. Vi ska antagligen ta bussen. Konstigt överlevnadsprogram på tv:n :/

Jag och Josefin hamnade inte på samma klass. Jag blev uppropad näst sist. Massa friendsare gick omkring och delade ut godis :].


*lite anteckningar från lektioner*


Idrottsläraren var typ högljudd... Han svor och verkade sträng. Men jag tror det är lungt bara man sköter sig.

Hade nyss håltimme i typ 1 och en halv timme.

*Anteckningar om handledar dagen*

På tåget hem från gamla stan med nya klassen.
Seriöst tråkigt!
Christian berättade om gamla byggnader och kungar -.-


Så det där var några utdrag från min bok, det är ju inte så ordentligt skrivet eftersom det bara är för mig och.. det privata är inte med^^ Men iaf, har inte varit hemma så mycket i helgen. På lördagen skulle vi på kräftskiva hos Alice och Felix. Vi åkte ditt 16:30 och kom hem 23:30. Sen på söndagen vare klassåterträff 14:00 och efter det gick jag till täbycentrum med Carro, Lien, Josefin, Amanda, Latifa, Madde och Billy. Sa hejdå till Latifa och Madde och senare till Lien, Amanda och Josefin. Jag och Billy följde med Carro som hade lite grejs och göra, sen åkte jag hem till Carro och sov över där. Imorse tog vi tåget tillsammans till skolan. Det var "handledardag" så hela klassen åkte in till gamla stan och åt på donken tillsammans. Hade bestämt med tjejerna att vi skulle träffas i täbycentrum efter handledardagen och handla kalender och anteckningsblock. Så vid klockan två var jag framme vid centrum, egentligen ville jag åka hem och duscha (eftersom jag inte hade duschat sen lördan) men jag var tvungen att köpa de där grejerna till skolan, sen skulle vi också snacka om en grej som jag inte kunde missa. Efter det kunde jag äntligen åka hem efter att väntat på bussen i 20 min. Men när jag kommit hem hann jag knappt ta av mig skorna innan Carro ringde och vi bestämde oss för att hon skulle gå förbi mig påväg hem från roslagsnäsby så jag kunde hämta mina grejer som jag lämnat hos henne. Jag gick bara ditt, hämtade grejerna och gick direkt hem, för skiiit... Jag har längtat efter att få duscha. Så fort Vera går hem ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag bara slappa asså...

Nytt rum

Idag när jag skulle städa mitt rum säger mamma att jag istället ska bära ut allt i ateljen så kan vi byta rum. Jag har typ minst rum av alla i famlijen och har velat byta rum med mamma och pappa i ett år typ, men mamma och pappa har använta hela grejen som en muta, "lyckas du sluta med det här får du vårt rum" men jag har aldrig lyckats. Men nu bara helt plötsligt så säger mamma sådär. Så jag tänkte att nu när jag ska få nytt rum är det lika bra att rensa ut allt skräp. Och när jag rensar ut skräp har jag ett trick. Ofta när man rensar blir det ju så att man tittar igenom alla grejer och i slutändan förmår man sig inte slänga nått, därför brukar jag först ta ut allt jag vill ha kvar, för på så sätt blir det bara saker som ligger varmt om hjärtat eller man använder ofta, eftersom det finns kvar i minnnet, sen kollar jag igenom resten av grejerna ifall att jag glömt nått. Så jag började först plocka ut allt som var viktigt. Vilket blev ungefär mina böcker, mitt smink, mina porslinsfigurer, mina ljushållare och mina teckningar. Vilket inte är så mycket med tanke på hur mycket som var kvar. Men sen fick jag ändå ta ut resten av grejerna till ateljen eftersom det ska målas om inne i mitt rum innan mamma och pappa kan flytta in sina grejer där. Så nu är nästan alla mina grejer ute i ateljen, till och med sängen, så jag får sova här utte ett tag nu. Men shiet, jag kan inte vänta på att flytta in i mitt nya rum. Där inne finns liksom en liten garderob där jag kan ha alla mina kläder (just nu har jag dom i en byrå ute i hallen i brist på plats) och jag har massa nya planer på hur det ska se ut.

Oplanerat sen kväll

(Shiet vad jag uppdaterar bloggen ofta now a days O.O Inte för att jag haft den så länge, men ändå...)

Jag hade tänkt ladda upp en bild nu på hur jag var klädd på the Voice (eftersom förrförra inlägget antagligen gjorde dom flesta nyfikna), men när jag kom hem var jag så trött att jag bara drog av mig allt innan jag han ta någon bild. Men jag kanske kan ta en bild imorrn om jag har samma kläder?
 
Jag kom typ hem för en kvart/tjugo minuter sen (när jag började skriva vill säga då klockan var 12:45 typ) fast jag bara hade tänkt vara inne i stan en liten stund och sen hem. Men jag var faktist inte inne i stan längre än planerat. Men det var "..sen hem" biten som krånglade. Förklarar snart.
 Iaf, vi var inte något alls i kungsträdgården typ, egentligen blev det mest ett enda letande efter människor som vi skulle träffa(och vi hann ändå inte träffa alla). Orkar inte berätta så mycket om vad som hände, det var ändå inget intressant, men när vi skulle hem började "problemen" (egentligen inget probelm, men anledningen till att jag kom hem sent). Max följde med oss till Näsbypark, istället för att leta upp sin mamma och tvingas shoppa skor med henne, vilket han såklart fick, han frågade faktist innan. Men eftersom Amanda och Carro behövde gå hem direkt trodde jag att Max oxh jag skulle sticka hem till mig och vara där tills hans föräldrar kom och hämtade honom. Men så tyckte Amanda att vi skulle gå av i Näsbypark istället för Näsby allé och följa med henne hem (så hennes mormor kunde träffa Max?), det var här det gick fel igen, jag höll med om att vi kunde följa med henne en bit så hon slapp gå ensam men kanske inte hela vägen. Men sen när vi var på väg frågade jag om vi isåfall fick stanna en stund hemma hos henne, och det trodde hon skulle gå bra, här gick det fel för tredje gången. Så vi gick hem till Amanda, och Nina sa att vi fick stanna i en halv timme. Så vi stod i hallen och kunde inte bestämma oss för om vi skulle gå in eller ej, men efter en stund var Amanda duktig och bestämde att vi skulle vara hos Amanda i en halvtimme eller inte, där borde jag bara sagt att vi inte skulle in, men jag visste ju inte att de skulle bli så sent då. Sen vet jag inte hur länge vi stannade hos Amanda, men när vi sen blev utkörda(Amanda skulle upp imorrn eller nått) så var det rätt så mörkt. Max tyckte då att vi skulle våldgästa Josefin, okej här borde jag verkligen sagt nej, jag förstod att det var en dålig idée. Så jag messade Josefin(vilket förstör hela ideén med att våldgästa xD) och det tyckte hon att vi kunde. Så då gjorde vi det, jag tänkte att vi kunde stanna hemma hos Josefin till Maxs föräldrar kom och hämtade honom, sen kunde jag ringa pappa så kunde han möta mig på halva vägen hem. Men när vi inte hade långt kvar till Josefin titta jag på klockan och upptäckte att vi bara kunde vara hos Josefin i en halvtimme, men så säger Max att nej, de kan vi inte alls, för han ska bli hämtad borta vi mig och att vi typ måste hämta med Josefin och börja gå tillbaks. Och jag blir helt "NO" för jag trodde inte att Josefin skulle få gå ut så sent (nu var klockan då halv tolv). Men som tur var fick hon det, så Max stämde mötte med sina föräldrar vid Näsbyparkscentrum istället så gick vi ditt. Han blev hämtad och jag och Josefin började gå mot kryssarvägen och gula bananen för att skiljas åt där. Jag ringde hem och sa att mamma och pappa kunde börja gå, och då var klockan alltså tolv eller mer. Så därför blev det senare än jag trodde, och jag blev verkligen glad över att mamma och pappa orkade ställa upp på att hämta mig eftersom jag sagt att jag planerade åka hem från stan klockan nio typ. Jag är också väldigt tacksam över att mamma och pappa var smarta nog att hämta mig med cykel och att jag fick skjuts på pappas pakethållare hela vägen hem. :]

Btw, fick reda på att Victor(Wick tår inte min brorsa alltså) stavar med C, men jag orkar inte ändra i tidigare inlägg just nu.

rekord

...slog mitt dusch rekord, det tog bara 6 min...

Sen morgon och ännu senare kväll...

Nja, det där med att "förberedda sig inför skolstarten" går ju sååå bra. Även om jag gick och la mig klockan ett typ, så är ju filmer i genomsnitt 1h och 30 min så jag somna ju inte förens klockan var tre. Så i morse var jag DÖD, de fanns verkligen ingenting i världen som kunde få mig ur sängen. Har inte riktigt koll exakt när jag steg upp, men jag väntade iaf tills mamma och pappa åkt till täbycentrum. Jag orkar liksom inte gå upp när andra runt omkring mig är klarvakna och går omkring och pratar och fixar. Min trötta hjärna klarar inte av det, plus att pappa älskar att retas med mig på morgonen (eller det är väl snarare lunch när jag vaknar...) och då får jag seriöst damp, jag har världens morgonhumör och jag klarar inte av att ha honom ens i närheten av mig. Så därför väntade jag tills dom stängt dörren efter sig innan jag gick upp och satte på TV:n.

Kollade mobilen nyss och såg att Josefin ringt mig för en kvart sen. Kollade mobilsvar och det var visst Carro som ringt från Josefins mobil, så jag ringde upp och hon ville visst att jag skulle följa med till the Voice ikväll. Mwaaa, jag vet inte om jag orkar fråga mamma, hon kommer bli sur för jag aldrig gör nått på dagarna och sen ränner iväg på kvällen. Förresten vet jag inte vad jag ska ha på mig... eller vänta, det vet jag visst. Bara jag får låna en av pappas skjortor, hoho...
Men iaf, får se hur jag gör. Hon kom in nu och verkade ta för givet att jag skulle ut ikväll igen, plus att Carro ringde nu och veeerkligen vill att jag ska med. Så jag tror jag ska följa med, jag behöver ju inte vara där så länge.

Men aja, om jag nu ska med måste jag göra mig iordning. Så bye...


Filmmorgon?

Fick faktist lust att skriva ett blogginlägg precis innan jag gick och la mig. Så nu ligger jag i sängen med bärbara datorn i knät. Okej, klockan är snart ett, kanske lite tidigt att gå och lägga sig, men jag måste vänja mig inför skolstarten, just nu sover jag på dagarna till klockan elva, och de går ju inte.

Har precis vart med Josefin, Amanda, Viktor och Api. Vi gick typ runt lite och pratade mest. Stör mig på att vi inte kunde komma på något att göra, Api och Viktor tycker ju typ redan att täby är "landet". Menmen... aja, ingen hade direkt något att prata om så du prata jag om vad som helst kom upp i mitt huvud(och det kommer inte direkt upp normala saker i mitt huvud) så iaf Viktor verkade tycka jag var helt knäpp i huvet. Roligast var ju när jag gick och berättade om vad jag tänkte gömde sig i mörkret.

"Ovan på den där klippan ser det typ också ut som ett par svartalver skulle hoppa ner och anfalla oss ifrån. Typ värsta bakhållet eller nått?" - jag
"Men säg inte sådär, du ska ju gå hem den här vägen sen." - Amanda
"Men asså det är inte svartalverna, trollen eller orcherna jag är rädda för. Dom bara slaktar jag med mitt tvåhandsvärd eftersom jag är ambitextriös och har 30+ i styrka" - Jag
o.O - Alla

Asså de va seriöst skitkul att se allas miner xD Btw, om de e någon som undrar vad jag är rädd för så är det(men bara när det är mörkt, allt det här läskiga grundar egentligen i en mörkräddhet): mördare, varulvar, psychos(asså inte såna som i ååh, vad heter den? Den där filmen? hmm.. ska försöka kolla upp de på google... juste! Planet Terror. Asså inte såna psychos, dom e ju typ som zombies. Utan psykist sjuka läskiga personer som stalkar en och sånt)aa, iaf såna, demoner, m.m.

Men iaf, nu ska jag stänga av datorn, ta fram den bärbara dvd spelaren och kolla på massa nya filmer. Jag vet inte var vi har fått dom ifrån, men mamma kom hem med en kasse full med dvd:s. Antagligen har hon fått dem av någon kund på salongen. Inte så mycket bra filmer med tanke på hur mycket det fanns i kassen, men jag tänkte se två Bert filmer (asså Bert är humor på hög nivå, läste om min gamla Bert och badbrudarna och jag skrattade högt), Ebba och Didrik (Konst i filmform. Den är väl baserad på en bok av Ulf Stark? Är inte säker om jag kommer ihåg rätt, men den mannen är en äkta konstnär. Hans bok Guldhjärtat var min första favoritbok (typ nio eller något när jag läste den första gången) och jag tror jag har läst om den fem gånger sen dess, plus att jag letat upp favorit kapitel eller stycken ett antal gånger och läst för mig själv.), Little miss sunshine (har faktist inte sett den än, så nu ska jag ta mig fan se den!) och sen någon film som verkade rätt så sött med Audrey Tautou, så om den är tråkig kan jag ju alltid njuta av Audreys sköna anlete, JAG ÄR SÅÅÅ KÄÄR I HENNE!!!).

Så godnatt folket, nu ska jag har filmekväll... Eller egentligen filmmorgon?
Aja, Sov gott

Nödsituation: Farligt tråkigt

Okej, jag tittar på 2 and a half men och jag skrattar lite för högt för att det ska vara nyttigt. Antingen har jag äntligen hittat ett roligt avsnitt av den annars halvdana serien eller så har jag farligt tråkigt. Hur som helst bad jag en kompis om råd och.. ja, egentligen kom jag på själv att jag skulle skriva ett inlägg på bloggen xD så... skit i kompisen, han var inte till mycket hjälp, han skrattade mest (oh ja, jag kan vara riktigt rolig ibland). Aja, kanske ska skriva lite om igår.

Igår åkte jag in med Carro och Fluff till kungsträdgården för att titta lite på den här UNG08-konsert-grejsen. Fillur, Liten och lite annat folk var redan där. Självklart kommer Fluff försent och missar tåget. Det roliga var att jag och Carro precis hade snackat om att hon alltid lyckas komma sent ( Ta inte illa upp, du vet att vi älskar dig ändå <3).
--> Oj, fick just reda på att min kompis, han jag fråga om råd, också va där, (känner honom bara över internet) dock inte samma tid som jag... men ändå. Men tillbaks till ämnet... <--
 Fluff missa iaf tåget, så jag och Carro gick till salongen (mina föräldrar är frisörer och har salongen precis vid tekniska högskolan), satte oss i personalrummet och väntade på Fluff. När hon kom tog vi tåget till östermalm och träffade Fillur, Liten, Api, David, Viktor (hur stavar han sitt namn?), Sara, Emma, Johanna, Natalie och Jenny(kom jag ihåg alla o.o?) i kungsträdgården.  Förresten, Josefin, jag kom på en grej, om jag kom ihåg alla var vi exakt 13 pers. (Josefin tror att hon är förföljd av talet tretton och jag gör inget för att motbevisa det xD.) Men iaf, det var en kul kväll, slutade dock lite tokigt med tågproblem och lite annat strul. Men jag tycker jag, Josefin och Amanda lyckades rädda den på bryggan. Det var faktist riktigt mys, önskar att vi hade haft längre tid på oss...


Tja, det var väl allt som hände igår :] Nu ska jag vänta på att min kompis loggar in igen, om han var i kungsträdgården bor han antagligen rätt så nära. Vore kul och träffas någon gång.


Bye


Livets repliker...

"Okej, jag tycker inte jag är bäst, men ibland tycker jag att jag står över alla andra människor för ibland känns det som om jag är den enda som SER" - Jag

"Så kan nog alla känna ibland men det är oftas då man är som blindast, enligt mej iaf" - Max


"Jag har sagt att livet ska vara lyckligt, det känns som om de borde vara det. Men ibland undrar jag om min lyckliga fasad hindrar mig från den riktiga lyckan..." - Jag

"Kan man hata sig själv för att tänka för mkt på allt ?" - Max

"Kanske livet bara handlar om att överleva och föröka sig. Kanske människans överutvecklade hjärna och intelligens har hittat på allt vad kärlek, lycka och hat heter?" - Jag


"Jag socialt handikappad. Jag förstår inte sammhällets regler och alla krav och måsten. Eller jag förstår dom och följer dom, men jag vet inte varför. Och jag tror jag ska sluta följa dom." - Jag

"Jo men du är onormal och du påminner mig om mig själv. Asså hon som finns där långt nere nånstans men gömmer sig. Jag är mig själv, men inte lika färgsprakande stark. Jag är som en färg, det är samma färg men den har tonats ned och blekts tills den inte märks lika mkt. Du påminner mig om färgen i dens riktiga sprakande helhet, du får mig att vilja hitta den igen." - Jag

"...och det är det jag ska, men då måste jag trotsa samhällets oskrivna regler. Dom tillåter inte för sprakande färger som lyser för starkt. Du har en av dom starkaste färgerna av alla jag känner, fast kanske känner jag dig inte tillräkligt väl, kanske är färgen ditt målad?" - Jag

"Jag har upptäckt att man kommer fram till rätt mycket bra när man pladdrar bajs x]" -  Jag

"...det e ju liksom helt genialiskt... eller helt galet?" - Jag


"...kanske att ge folk en tankeställare men de flesta kommer inte längre, de är att ta ett steg till och få något att tro på det som är grejen att lära sig" - Max

"Ja, och jag tror att vi skulle komma fram till så mycket om vi kunde lära oss lyssna istället för att döma" - Jag


"Jag glömde mitt trollspö i landet inuti garderoben när jag flyttade till den här döende jorden för att leva med med självdestruktiva, egoistiska människor utan hopp eller kärlek..." - Jag


"nää... mina planer är att försöka städa upp inom mej själv, sen kan jag kanske städa lite i omvärlden" - Fluff 


"Jo, de låter nog bra, vad är det för mening med att sopa när dina fötter är dammiga liksom?" - Jag


"Vad är det för idée att kunna uttrycka sig när man inte vågar prata?" - Jag


Leksand...

Har vart i Leksand hos Farmor och Farfar i två veckor, kom hem igår. Linda, min kusin, var också där. Har aldrig haft så bra kontakt med henne, har ju alltid stått så nära Erik och Andreas(kusiner dom med), så Linda har blivit lite utanför där. Både jag och min bror ser ju våra kusiner som äldre bröder och det har liksom aldrig varit samma sak med Linda. Men nu har vi fått varandras msn och vi kom riktigt bra överens (och det har faktist inte något att göra med att hon har en jätte fin systemkamera som jag vill låna 24/7(a)... ). Så vår relation kommer kanske ändras nu...

Sen är det ju Farmor, hon har varit sjuk ett tag nu, mest inbildningssjuk tror jag, men ändå. Hon tror att hon har cancer, fastän alla säger åt henne att hon inte har det, läkarna också. Hon är sjuk, men inte i cancer, men då slår hon upp sjukdomen i en ordlista och läser att den är "elakartad" och enligt henne betyder det cancer (vilket det inte gör, men hon envisas med att det gör det). Och dessutom kollar hon upp vad för biverkningar hennes medecin har, sen får hon exakt de symptom som det står på medicinen.
Men mest synd är det om Farfar, han har det jättejobbigt...
Men nog om det nu, ni orkar väl inte läsa om min gamla Farmor.

Det var faktist riktigt skönt att vara i Leksand, bara komma bort från allt liksom, men när jag kom hem och satte foten innanför dörren kände jag hur mycket jag saknat det faktist. Ibland är det bra att komma bort för att inse hur mycket man värdesätter sitt hem.
Tja... det var väl allt jag hade att säga... eller jo, OS invigningen var skit häftig, jag fattar aldrig hur dom lyckas komma på nått nytt var fjärde år? Aja, ville bara nämna det. Hejdå till nästa gång ;]

RSS 2.0