Berny Blue

(Just nu ser bloggen väldigt tråkig ut för jag måste ändra på designen och stuff. Förut satt jag lösenord på blogggen så ingen kom in medans jag fixade men då kunde jag ju inte skriva inlägg, så nu får den se ut såhär tills jag får tid att fixa.)

Just nu ser jag på Berny Blue på 1:an. Det är en dokumänter om Berny Pålsson, författaren till vingklippt ängel. Fast nu har mamma knäppt över till 4:an för att se vem som åker ut Idol... Jag tycker det är så häftigt att se Berny på tv, det där är liksom människan jag har läst om, som  varit med om allt det där hemska, och hon har en röst, ett ansikte. Hon är en människa, det känns konstigt och jag fattar liksom inte att hon varit med om allt det där. Det är så himla hemskt och mer än vad någon människa ska behöva stå ut med. Hon är verkligen ett bevis på styrka.

Förskyld 2

Nu har jag inte skrivit på jättelänge men jag har varit upptagen med att nya rummet. Hela dagarna har gått åt till att plocka ner allt i lådor och välja tapeter och planera. Sen har jag ju varit sjuk också och helt enkelt inte orkat, jag har nog varit förskyld och dålig i två veckor nu, men nu känns det som det börjar ge sig. Men eftersom jag varit borta från skolan då och då så ligger jag efter och har massa skolarbete att ta igen, seriöst! När ska jag få min fritid?

Och nu har jag absolut ingen anning om vad jag ska skriva för jag har inget liv :D

Okej, seriöst nu. Jag har inte orkat gjort något på hela förra veckan pågrund av den här dumma förskylningen, känner mig så jävla isolerad. Det enda jag gör på dagarna är i princip skola och sen hem, göra läxor, titta på tv och sen gå och lägga mig och börja om. Jag har verkligen lust att hitta på något riktigt kul att se fram emot, men samtidigt vet jag själv att det är bättre att ta det lugnt tills jag är helt frisk istället för att pressa mig själv och bli dålig igen. MEN JAG DÖR AV BRIST PÅ SOCIALTUMGÄNGE! Så frågan är om jag ska låta mitt socialaumgänge brinna och dö och bli frisk eller skita i hälsan och göra något kul med kompisarna med risken att behöva vara hemma från skolan några dagar nästa vecka också?

Bloggdesign

Som ni ser så har jag ändrat bloggens design en hel del. Jag är knappt klar med grunderna, men jag hinner inte mer just nu. Men jag tror det kommer bli riktigt bra, kommentera vad ni tycker och isåfall; säg som det är, tycker ni det är fult så säg det liksom. Inspiration till färgerna är en tavla av Salvador Dali:




Vacker, eller hur? Jag vet inte vad den heter och orkar inte kolla upp just nu, ska gå och lägga mig så snart jag postat det här inlägget, men om nån av er vet så kan ni ju kommentera.

RSS 2.0